mandag den 17. september 2018

Solbriller til kvinder er sommerens must haves


Beskyt dine øjne mod solens stråler med et par trendy solbriller til kvinder, og dit sommerlook bliver perfekt afsluttet. Med det store udvalg af moderigtige solbriller finder du de modeller der ikke kun er praktiske, men også stilede. og passer godt til dit ansigtsform.
Forkæl dig selv med smarte solbriller, der kan give en cool eller eksklusiv detalje til dit outfit. Uanset din personlige stil så er dette accessory et must-have.
Det kan være en kunst at finde de helt rigtige solbriller, der skal være en del af dit look, men her har vi samlet et stort udvalg fyldt med lækre solbriller fra den nye damemode 2017 kollektion.

Solbriller mode sommer 2017

De oversize solbriller med en kraftigt fremhævet øvre ramme er ultrafeminine, de siger om en stærk og selvbevidst stil. Vælg et par aviator solbriller, der kan give dig et maskulint look. Sammen med en lækker T-shirt, et par jeans shorts og en par lyse sneakers – så er dit sporty sommerlook hjemme.
Oversized Cat-Eye-shades. Vi elsker de retro cateyes briller – de går aldrig af mode og passer til de fleste ansigtsformer. Det store look med runde kanter bløder dit ansigt op, og vil altid være et godt valg i sommersolen. Find det par til dig i udvalget, du bare ikke kan undvære og fuldend dine sommerlooks til perfektion.

De runde solbriller har taget i denne sæsons brillemode, og det er ikke uden grund. Det runde look har en lækker retro stemning over sig. De runde solbriller passer perfekt til et boheme look med lyse sommerkjoler, der falder løst ned over din krop. Afslut det casual og tilbagelænede look med en stråhat, der fremhæver en feminin attitude. Dyk længere ned i udvalget og bliv forført af de mange former og farver, der gemmer sig i udvalget.

Der er mange gode grunde til at have et par smarte solbriller - det drejer sig ikke kun om dit look. Om sommeren kan solen være stærk, og det gælder om at passe på sine øjne. Derfor er solbriller en god måde at beskytte sine øjne på samtidig med, at man ser cool ud. Det er særligt en fordel, når man er på stranden eller kører bil.
Om vinteren kommer solbrillerne dog også til sin ret. Den lave vintersol kan let give genskin i is og sne, og her beskytter dine solbriller mod det skarpe lys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar